La société Van Colen, une entreprise à la pointe de la technologie en mesure de proposer une gamme complète de produits frais
pour le marché de la friterie et du snack.
Van Colen - Historique

De vennootschap Van Colen

De nv Van Colen is actief op het gebied van schillen en snijden van frieten en aardappelen.

Alle producten, met uitzondering van rauwe aardappelen, worden gemaakt van het ras Bintje dat, naar Belgische traditie, de aardappel is die aan de friet zijn zachte vruchtvlees en onvergelijkbare smaak geeft.

Van Colen is een modern bedrijf dat zich tot doel gesteld heeft geavanceerde technologie op vlak van schillen te combineren met familietradities. Vandaag kan het bedrijf daarom aan haar klanten een hoogwaardig product aanbieden ten dienste van hun succes.

Dankzij een efficiënt distributiesysteem kan heel België bereikt worden, ofwel rechtstreeks, of via een netwerk van distributeurs die voldoen aan haar kwaliteitslabel. Dit label helpt voedselveiligheid en ongeëvenaarde versheid te garanderen.

Aan het hoofd van dit bedrijf staan Yves Van Colen, Anthony Sergi, Vincent Despriet en Luigi Sanfilippo, die zich dagelijks samen inspannen om het vertrouwen te verdienen dat door de hele horecasector in hen gesteld wordt.